Snigeln byter skal

Snigeln flyttar till SOK-Stugan!

Med glädje kan vi meddela att förskolan Snigeln har funnit ett nytt “skal”! Alla medlemmar i vår förening har arbetat otroligt hårt för att göra detta möjligt, och vi vill även rikta ett speciellt tack till föreningen SOK för stöd och samarbete. Tillsammans har vi lyckats hitta en ny plats för vår förskola – SOK-stugan – som vi preliminärt planerar att flytta till hösten 2023.

Denna förflyttning kommer att öppna upp helt nya möjligheter för oss och för alla barn på förskolan. SOK-stugan är belägen i närheten av en fantastisk skog och omgiven av naturskön miljö. Detta kommer att erbjuda våra barn en enastående möjlighet att utforska och lära sig om naturen på ett närmare sätt. De kommer att få upptäcka olika växter, insekter, djur och deras naturliga livsmiljöer.

Vi är övertygade om att denna flytt kommer att berika barnens förskoletid och ge dem minnesvärda upplevelser och lärdomar. Att ha tillgång till en naturskön miljö kommer att ge dem möjlighet att uppskatta och vårda naturen samt utveckla en medvetenhet om hållbarhet och miljöansvar. Genom att spendera tid i naturen kommer barnen också att få utlopp för sin leklust, energi och kreativitet, vilket kommer att gynna deras fysiska hälsa och välbefinnande. Vi är också glada att ha med ett team av erfarna och kunniga pedagoger. Våra pedagoger har ett stort intresse för hälsa, rörelse och hållbarhetsfrågor.

Vi ser fram emot att börja vår nya resa i SOK-stugan och fortsätta erbjuda en trygg och inspirerande miljö för våra barn. Vi är oerhört tacksamma för det stöd vi har fått från föreningen SOK och alla andra som har bidragit till att göra detta möjligt. Tillsammans kommer vi att fortsätta skapa en förskola där barnen kan blomstra och växa genom att utforska!